Ceea ce distinge Drakopoulos şi Asociaţii este calitatea sa de societate de avocaţi specializată în protejarea drepturilor de Proprietate Intelectuală, acoperind toate aspectele legislaţiei din domeniu prin intermediul birourilor sale deplin operationale in fiecare jurisdictie.

Clienţii noştri din unsprezece jurisdicţii beneficiază de o protecţie sporită, sigură, susţinută şi de încredere a Proprietăţii Intelectuale, asigurată prin competenţele şi buna cunoaştere a legislaţiei locale deţinute de avocaţii şi Agenţii săi înregistraţi, specializaţi în Proprietatea Intelectuală şi având o vastă experienţă la nivel internaţional.

Oferind, prin cele trei birouri principale, servicii juridice în 11 ţări, Societatea Drakopoulos şi Asociaţii are o pozitionare strategică care permite deservirea unor clienţi prezenţi sau ce au interese în întreaga Europă de Sud-est.

Lucrăm împreună

Viziunea noastră asupra legislaţiei privind Proprietatea Intelectuală este principiul de bază în atingerea obiectivelor clientului. De aceea, societatea noastră şi clienţii săi formează cel mai adesea o echipă strânsă şi eficientă în stabilirea strategiilor şi desfăşurării acţiunilor.

Spre deosebire de alte societati, nu luăm hotărâri în numele clientului, informându-l ulterior asupra planului adoptat; abordarea noastră constă în discutarea, consultarea, oferirea de recomandări şi luarea unei decizii asupra celei mai bune strategii, întotdeauna împreună cu clientul.

Ce ne distinge faţă de ceilalţi

Pe lângă oferirea de servicii tradiţionale în domeniul Proprietăţii Intelectuale, pornind de la formularea obişnuită de acţiuni în justiţie, până la activităţi de urmărire şi proceduri contencioase, ceea ce diferenţiază serviciile noastre este abilitatea de oferi soluţii creative care să corespundă pe deplin nevoilor şi intereselor specifice ale fiecărui client în parte.

Atunci când ne confruntăm cu termene-limită stricte, cu obstacole birocratice sau impuse de legislaţia în vigoare, Agenţii noştri asigură aplicarea rapidă şi eficientă a prevederilor legislative şi a jurisprudenţei, adaptate astfel încât să asigure satisfacerean nevoilor clientului.

 

Linkedin Button
International Bar Association International Trademark Association
Awards
  • Global Chambers 2017 Leading Firm
  • Europe Chambers 2017 Leading Firm
  • The Legal 500 Top Tier 2017
  • IFLR 1000 2018 Recommended Firm
  • WTR 1000 Recommended Firm 2017
  • MIP IP Stars Ranked Firm 2016
  • Media Law International Ranked Firm 2016