Societatea civilă de avocaţi Drakopoulos și Asociaţii oferă consultanţă și consiliere juridică pentru afaceri încă din anul 1992. Firma deţine resursele și expertiza necesare pentru a acoperi o gamă largă de servicii și a gestiona tranzacţii complexe și de anvergură. Avocaţii noștri, bazându-se pe o experienţă vastă, oferă servicii profesionale personalizate, punând pe primul loc interesele clienţilor, atât naţionali cât și internaţionali, dedicându-se succesului operațiunilor acestora.

Competenţa noastră ne permite să răspundem eficient problemelor juridice complexe și să interpretăm legile cu creativitate pentru a oferi soluţii flexibile de natură să sprijine clienţii în atingerea obiectivelor lor de afaceri. Societatea noastră gestionează aspectele juridice implicate de afaceri majore, naţionale și internaţionale, printre clienţii noștri numărându-se societăţi multinaţionale, listate pe cele mai importante pieţe de capital, desfășurând activități în domenii variate, incluzând energie și mediu, imobiliar și construcţii, sănătate, bunuri de larg consum, produse alimentare și băuturi, tehnologia informaţiei, telecomunicaţii, turism, media și publicitate, sport și divertisment, publicistică, financiar-bancar, piaţa de capital, apărare, automobile, vânzări cu amănuntul, agenţii guvernamentale și fonduri de investiţii.

Drakopoulos şi Asociaţii oferă asistenţă completă în domeniul afacerilor, de la înfiinţarea unei companii și până la lichidare, plecând de la principiul potrivit căruia clientul nu are nevoie doar de avocaţi care cunosc legislaţia și îi arată ce nu este permis, ci, mai degrabă, de avocaţi cu abilităţi superioare, creativi, care înţeleg viziunea sa de afaceri și indentifică soluţii adecvate pentru materializarea obiectivelor sale într-o manieră sigură și eficientă.

Dreptul practicat de noi cu precădere este dreptul afacerilor. Suntem implicaţi activ în toate domeniile vieții juridice, oferind consultanță specializată în drept societar, fuziuni și achiziții, contracte comerciale, drept comunitar și al concurenței, achiziții publice și parteneriate public-private, proprietate intelectuală, dreptul muncii și drept fiscal, și asigurând reprezentarea intereselor clienților în disputele din aceste materii, atât în arbitraj cât și în fața instanțelor, în orice jurisdicție, inclusiv la Curtea de Justiție a Uniunii Europene din Luxembourg și la Curtea Europeană a Drepturilor Omului din Strasbourg.

Cu o ofertă de servicii juridice în 11 tări, coordonate prin cele trei birouri principale, Drakopoulos şi Asociații este poziționată strategic pentru a satisface cerințele clienților prezenți sau având interese în întregul sud-est al Europei.

 

Linkedin Button
International Bar Association International Trademark Association
Awards
  • Global Chambers 2017 Leading Firm
  • Europe Chambers 2017 Leading Firm
  • The Legal 500 Top Tier 2017
  • IFLR 1000 2018 Recommended Firm
  • WTR 1000 Recommended Firm 2017
  • MIP IP Stars Ranked Firm 2016
  • Media Law International Ranked Firm 2016