Η Δρακόπουλος Δικηγορική Εταιρεία παρέχει από το 1992 νομικές υπηρεσίες σε εταιρείες τόσο σε συμβουλευτικό όσο και σε δικαστηριακό επίπεδο. Η Εταιρεία διαθέτει τις υποδομές και την τεχνογνωσία που της επιτρέπουν να καλύπτει ευρύ φάσμα υπηρεσιών και να χειρίζεται με επιτυχία σημαντικές και πολύπλοκες συναλλαγές. Η υψηλή κατάρτιση των δικηγόρων μας εγγυάται την ποιοτική παροχή υπηρεσιών, με προτεραιότητα το συμφέρον των πελατών μας και γνώμονα την επιτυχία στη δραστηριότητά τους τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Η Εταιρεία παρέχει αποτελεσματική νομική υποστήριξη σε πολύπλοκα νομικά ζητήματα, προτείνοντας ευέλικτες εμπορικά λύσεις, συνδράμοντας τους πελάτες στην επίτευξη των επιχειρηματικών τους στόχων. Το πελατολόγιό μας περιλαμβάνει ημεδαπές και διεθνείς επιχειρήσεις, καθώς και πλήθος πολυεθνικών εταιρειών και εταιρειών εισηγμένων σε διεθνή χρηματιστήρια, που δραστηριοποιούνται σε διάφορους κλάδους, στους οποίους ενδεικτικά περιλαμβάνονται Καταναλωτικά Προϊόντα, Τρόφιμα & Ποτά, Υγεία, Ακίνητα και Κατασκευές, Τουρισμός, Ενέργεια και Περιβάλλον, Πληροφορική, Τηλεπικοινωνίες, Logistics, Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και Διαφήμιση, Αθλητισμός και Ψυχαγωγία, Εκδόσεις, Τράπεζες & Χρηματοοικονομικά, Κεφαλαιαγορές, Συμβουλευτικές Υπηρεσίες και Αυτοκινητοβιομηχανία, Βιομηχανία, Άμυνα, Δημόσιοι Φορείς, Ιδρύματα & ΜΗΚΥΟ.

Η Δρακόπουλος Δικηγορική Εταιρεία παρέχει έτοιμες λύσεις σε επιχειρήσεις από την ίδρυσή τους ως τη λύση τους, έχοντας πάντα υπόψη ότι οι πελάτες δεν έχουν ανάγκη από δικηγόρους που απλώς γνωρίζουν το νόμο και τους πληροφορούν για όσα δεν επιτρέπεται να κάνουν, αλλά από δικηγόρους με υψηλή εξειδίκευση, που αντιλαμβάνονται το επιχειρηματικό τους όραμα και βοηθούν στην επίτευξή του με ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο.

Ειδικευόμαστε στο δίκαιο των επιχειρήσεων και εταιρειών. Παρέχουμε υπηρεσίες σε σχέση με όλες τις πτυχές της εταιρικής δράσης, κυρίως δε στους ακόλουθους τομείς δικαίου: Εταιρικό, Συγχωνεύσεις και Εξαγορές, Εμπορικό, Ευρωπαϊκό και Δίκαιο Ανταγωνισμού, Δημοσίων Έργων και ΣΔΙΤ, Βιομηχανική και Πνευματική Ιδιοκτησία, Εργατικό, Φορολογικό, Διεθνείς Συμβάσεις και Συναλλαγές, με παράσταση ενώπιον των διαιτητικών οργάνων και των δικαστηρίων όλων των βαθμών, του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου στο Λουξεμβούργο, του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο Στρασβούργο.

Παρέχοντας νομικές υπηρεσίες σε 11 χώρες μέσω τριών κεντρικών γραφείων, η Δρακόπουλος Δικηγορική Εταιρεία είναι στρατηγικά τοποθετημένη ώστε να εξυπηρετεί πελάτες με παρουσία ή συμφέροντα σε ολόκληρη τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

 

Linkedin Button
International Bar Association International Trademark Association
Awards
  • Global Chambers 2017 Leading Firm
  • Europe Chambers 2017 Leading Firm
  • The Legal 500 Top Tier 2017
  • IFLR 1000 2018 Recommended Firm
  • WTR 1000 Recommended Firm 2017
  • MIP IP Stars Ranked Firm 2016
  • Media Law International Ranked Firm 2016